Teknikpartner

Våra partner hjälper oss att växa och leverera innovativa och högkvalitativa lösningar till våra slutkunder. Våra affärspartner hjälper oss att nå ut bredare och tillhandahålla lösningar som tillgodoser lokala behov och krav. Genom att integrera Teleopti med plattformar från våra teknikpartner kan vi tillsammans erbjuda en mer komplett kundupplevelse. Vill du bli en del av vårt partnernätverk? Klicka här.

Plattformpartner

förser våra kunder med grundläggande teknik för kontaktcenter. Vi arbetar tillsammans för att garantera kompatibilitet mellan befintliga och framtida plattformar. Teleopti är ett öppet system som har integrerats med mer än 50 olika typer av kontaktcenterplattformar, däribland marknadsledande lösningar från Avaya, Cisco, Genesys, Huawei och Siemens. Vi skapar kontinuerligt integrationer med nya plattformar som våra kunder behöver.

 
   

Utvecklingspartner

tillhandahåller ytterligare kontaktcenterprogram som kompletterar Teleoptis produkter. Genom att integrera lösningar från utvecklingspartner med Teleoptis produkter kan vi förse marknaden med nya och innovativa lösningar, som våra partner kan använda för att utöka sitt erbjudande. Utvecklingspartner kan integrera sina produkter med Teleoptis lösningar genom det kostnadsfria verktyget för programvaruutveckling från Teleopti. Ledande företag inom samtalsinspelning och kvalitetsstyrning, som ZOOM International, KnoahSoft och ASC, arbetar med Teleopti för att tillhandahålla en komplett WFO-lösning till sina kunder. Silver Lining-, SHP- och Workflex-lösningar tillgodoser unika marknadsbehov och bidrar med ytterligare funktionalitet till Teleoptis grundläggande teknik.