Vår filosofi

Här på Teleopti är våra värdeord Snabbhet, Närhet, Engagemang och Professionalism. Vi har alltid dessa värderingar i åtanke för att göra dig nöjd och för att skapa en positiv och effektiv arbetsmiljö för oss.

Finansiell stabilitet

Teleopti har alltid haft ambitionen att växa affärsmässigt för att bli ett ännu starkare företag. Vikigare än tillväxt har varit att behålla en sund och stark finansiell status. Detta för att försäkra kunder och anställda om att Teleopti även i framtiden kommer att ligga längst fram inom sitt område.

Kunder

En grundläggande framgångsfaktor för Teleopti är relationen till kunderna. Vi har från början haft förmånen att arbeta tillsammans med många framstående företag, som är ledande inom sina respektive branscher. Det nära samarbetet med dem har varit viktigt för att kunna leverera nya lösningar till marknaden. Bland våra kunder finns E.ON, Vodafone, Volvo, NHS Direct, Ericsson, Logica, Teleperformance, Telenor, Fonecta, Nespresso, Beeline, Megafon, Scandinavian Airline Systems, Sandvik, Tetra Pak, AstraZeneca, Telindus, Statoil, Tele2, My Travel, T-Mobile, Telekom Austria, Telecom Italia, flera ledande skandinaviska banker och många fler.

Teknikpartners

Teleopti har ett nära samarbete med några av de största tillverkarna inom telekommunikation. Teleoptis produkter kan idag integreras med de flesta PBX-/ACD-/CTI-lösningar. Tillverkare som Avaya, Cisco, Genesys, Aastra och Huawei har alla certifierat integrationen med Teleoptis lösningar som är kompatibla med deras kontaktcenterprodukter för integration både i dåtid och realtid, men även TEM gränssnitt. Dessa integrationer är avgörande för att få ut mesta möjliga ur verktygen för prognoser, schemaläggning och Performance Management i Teleoptis lösningar.

Teleopti är också ledande i att stödja kunder med MDM-verktyg och att hantera kommunikationsdata från Skype. Under åren har Teleopti skapat fler än 100 olika gränssnitt till leverantörer av mobila tjänster. Det är viktigt för att hantera och kontrollera kostnader och telefonianvändning på alla nivåer i företag, baserat på CDR-data från operatörer (samtalsregister).

Personal

Vi bygger vår personalpolitik på en positiv människouppfattning och är övertygade om att det ligger i människans natur att hon vill vara aktiv, ta ansvar, engagera sig och påverka sin arbetssituation. Dessutom tror vi att alla människor innerst inne har en önskan att få möjlighet att utvecklas och bli uppskattade. Samtidigt är det självklart för oss att beakta att dessa drivkrafter är olika starka hos olika individer, och att detta också måste ligga till grund för våra relationer med våra medarbetare. Vi tror att Teleoptis förmåga att växa och förbli konkurrenskraftiga är starkt beroende av vilken kompetens våra medarbetare har.