Spelifiering – motivera dina medarbetare med roliga aktiviteter!

Den senaste versionen av Teleopti WFM ger medarbetare större kontroll än någonsin, med större inflytande över balansen mellan arbete och privatliv – i realtid, var som helst och när som helst.

För att förbättra motivationen och prestationerna ytterligare introducerar Teleopti banbrytande spelifieringsfunktioner (gamification). Medarbetarna får delta i roliga, spelinspirerade tävlingar som ökar motivationen och belönar goda, mätbara prestationer – vilket i sin tur förbättrar kundupplevelsen och ger företaget större avkastning.

Spelifiering används med framgång i allt fler affärssammanhang i takt med att företag inser vilket enormt värde det kan tillföra verksamheten. Med roliga tävlingar och positiva förstärkningar motiveras medarbetarna att prestera på topp.

 

Teleopti WFM håller automatiskt reda på definierade mål, schemaföljsamhet, antal besvarade samtal och genomsnittliga samtalstider under dagen. Morgonen därpå informeras medarbetarna om vilka mål de har uppfyllt och får märken för sina prestationer i guld, silver eller brons.

 

Det har aldrig varit roligare att arbeta!