den 7 december, 2016

Teleopti forsterker Norgeskontoret

Bemanningsplanlegging (Workforce Management) leverandøren Teleopti ansatte i november Anita Aldridge som Regional Sales Manager Norway og har dermed forsterket kontoret i Norge betraktelig. Anita Aldridge kommer fra i It- og telekombransjen og har lang fartstid fra Datametrix og Telenor. Nå ser hun frem til å løfte Teleopti til nye resultathøyder i Norge.

- Vi har allerede en stor kundebase med kunder som Gjensidige og Lindorff. Disse trenger å ha en sterk lokal tilstedeværelse for å bli tatt hånd om på best mulig måte. I tillegg ønsker vi å styrke vår posisjon i Norge, vi har store forventninger til økt vekst her sier Patrik Vestberg, Sales Director

Teleopti ble etablert som en familiebedrift i Stockholm i 1992 og har siden vokst til å bli et verdensomspennende selskap med over 200 ansatte og kontor i mer enn 15 land. Hovedkontoret er fortsatt i Stockholm.

... I 2016 forventer 89% av bedriftene å konkurrere hovedsakelig på grunnlag av kundeopplevelsen, mot 36% for fire år siden. 
-Gartner, Marketing’s role in Customer Experience Management

God organisering av et kontaktsenter innebærer tilrettelegging av ressurser med rett kompetanse på rett sted til rett tid. Dette gir grunnlaget for høy kundetilfredshet.

Våre kunder anser Teleopti WFM som en brikke i deres digitaliseringsløp
Teleopti WFM gir optimalisert og automatisert prognoser, disse benyttes videre for bemanningsplanlegging med banebrytende funksjoner. Vi hjelper kundene med å oppnå bedre kundeservice, mer fornøyde medarbeidere og større lønnsomhet. Vi erfarer at bedrifter som har tatt i bruk Teleopti WFM, kort tid etter implementasjonen anser det som et forretningskritisk verktøy. 

Teleopti er ifølge DMG Consulting LLC i toppsjiktet blant verdens leverandører av Workforce Management. I 2016 belønnet Frost & Sullivan Teleopti med «EMEA WFM Solutions customer value leadership award». 

Det er ikke bare som leverandør Teleopti har fått internasjonal anerkjennelse, de er også på «Greatplace to Work» listen for Europa. 

###

For mer informasjon kontakt: Anita Aldridge, Sales Manager Norway, +47 412 45 927 eller Patrik Vesterberg, Sales Director, +46 70921 81 34

Om Teleopti
Teleopti er en ledende, global leverandør av programvare for bemanningsplanlegging (WFM) og tilbyr en avansert, lokalisert og brukervennlig WFM-løsning i verdensklassen. Teleopti er en bransjeledende leverandør og hjelper kontaktsentre, administrasjons-kontorer og detaljforretninger med å oppnå bedre kundeservice, mer fornøyde medarbeidere og større lønnsomhet – via optimalisert, automatisert prognostisering og planlegging med banebrytende funksjoner som bidrar til kompetente og engasjerte medarbeidere. Teleopti, som ble etablert i Sverige i 1992, har kunder i over 80 land, en rekke kontorer over hele verden – fra Beijing til São Paolo – og et omfattende globalt nettverk av partnere. Du finner mer informasjon på www.teleopti.com.