den 19 december, 2013

Teleopti och ZOOM i Gartners Magic Quadrant för bemanningsoptimering av kundcenter

Teleopti, en världsledande leverantör av lösningar för strategisk bemanningsplanering för kundcenter, meddelade i dag att de tillsammans med ZOOM International ännu en gång finns med i Gartners rapport ”Magic Quadrant for Contact Center Workforce Optimization” av Jim Davies från 20 november 2013.

”Vi ser Teleoptis och ZOOMs plats i Gartners Magic Quadrant som ett viktigt erkännande av vårt strategiska fokus. Det bekräftar också vår djupa kunskap om hur vi kan hjälpa företag förändra sitt sätt att leverera värde till sina kunder i dagens föränderliga mobila värld” ,  säger Olle Düring, VD för Teleopti AB

”Vi har haft ett globalt samarbete med Teleopti under flera år och är nöjda över att återigen ha blivit erkända som en leverantör av lösningar för bemanningsplanering med ett komplett produktutbud och en partnerfokuserad strategi” , säger Šimon Vostrý, grundare och VD för ZOOM International 

För andra året har Teleopti tillsammans med ZOOM positionerats som en nischaktör i Gartners Magic Quadrant. Deras gemensamma lösning för bemanningsoptimering förenar det bästa från områdena  strategisk bemanningsplanering och Quality Monitoring i en enda integrerad produktsvit. Framgången för det gemensamma erbjudandet har lett vidare till ett OEM-partnerskap där ZOOM nu erbjuder lösningar från Teleopti i sitt omfattande nätverk i Nordamerika.

”Vi erbjuder en kraftfull kombination av lösningar som är ledande inom sitt område, baserat på den feedback vi fått från våra kunder och partners på vår gemensamma lösning, samtidigt som vi behåller vår öppna arkitektur som inte låser fast kunderna vid en plattform. Båda företagen satsar helhjärtat på kundernas framgång, vilket bevisas av en för branschen häpnadsväckande hög kundretention på 99 %”, säger Brian Shore, global försäljnings-, samt service- och supportchef på ZOOM International.

”Kundupplevelsen har blivit det viktigaste att fokusera på för företag som vill få konkurrensfördelar och öka sina intäkter”, säger Olle Düring, VD på Teleopti. ”Hemligheten bakom Teleoptis höga kundnöjdhet är vår enastående kund- och partnersupport. 9 av 10 av våra kunder skulle rekommendera oss till andra.”

Samarbetet mellan Teleopti och ZOOM garanterar spjutspetsprodukter som omfattar en överlägsen optimeringsmotor för schemaläggning och prognostisering, utmärkta mobila alternativ för medarbetare och ledning, Quality Monitoring och Desktop Messaging för ökad effektivitet hos medarbetarna.

”Tillsammans växer vi snabbare än branschgenomsnittet, vilket är ett bevis på att vi levererar ett verkligt värde inom bemanningsplanering och att många kunder föredrar våra branschledande produkter”, säger Magnus Geverts, affärsutvecklingschef på Teleopti.

Teleopti WFM finns på 25 olika språk och erbjuds både som en molnbaserad tjänst och som lokalt installerad programvara via ett globalt nätverk av återförsäljare.

Om Gartners Magic Quadrant

Gartner stöder inte någon av de leverantörer, produkter eller tjänster som beskrivs i deras forskningspublikationer, och råder inte heller teknikanvändare att endast välja leverantörer med högsta betyg. Gartners forskningspublikationer består av yttranden från Gartners forskningsorganisation och bör inte tolkas som fakta. Gartner frånsäger sig varje uttrycklig eller underförstådd garanti i samband med denna forskning, inklusive garantier för säljbarhet eller lämplighet för ett visst ändamål.

Om ZOOM International

ZOOM International erbjuder lösningar för Interaction Recording, Quality Monitoring och Speech Analytics för kundcenter och UC-miljöer. ZOOM grundades 1999 i Prag. I dag har företaget kontor över hela världen och levererar sina tjänster och produkter till mer än 1 000 kunder i 90 länder. ZOOM förlitar sig på sina affärspartners och bedriver sin verksamhet med 100 % indirekt försäljning. Företagets partners får tillgång till branschens bästa mjukvarulösningar och tjänster för att skapa konkurrensfördelar och driva intäkter och tillväxt.

Kontakt:  

Brian Shore, Global försäljnings-, samt service- och supportchef på ZOOM International.
E-post:     brian.shore@zoomint.com 

Presskontakt:

Václav Martin, marknadschef
Telefon: +420 608 661 387
E-post: vaclav.martin@zoomint.com 
Webbplats:  www.zoomint.com