Teleopti will unite under the Calabrio brand and website on January 13. Learn more

den 23 april, 2013

Teleopti lanserar mobilabonnemangsoptimering

Teleopti TEM AB, global leverantör inom Telecom Expense Management (TEM) lanserar funktion för abonnemangsoptimering av mobiltelefoni, för enskilda användare eller hela organisationen.

Funktionen möjliggör att optimera vem som bör ha vilken typ av mobilabonnemang. Baserat på de abonnemangsformer man skapat upp i TEM-lösningen, Teleopti Pro, har man möjlighet att ta fram en rapport som visar vilket abonnemang som är bäst lämpat för varje användare. Systemet föreslår vilka användare som bör byta abonnemang och hur stor potentiell besparing organisationen kan uppnå. Allt baserat på verklig förbrukning som finns importerad i Teleopti Pro.

Mobilabonnemangsoptimeringen möjliggör också att simulera hur det skulle se ut om hela eller delar av organisationen skulle byta till en annan abonnemangsform. Att simulera abonnemang, eller utvärdera alla befintliga abonnemangsformer, är en bra förberedelse inför diskussioner med sin mobilleverantör.

”Det finns enorma kostnadsbesparingar att göra genom att se till att alla har rätt typ av abonnemang, vilket är oerhört resurskrävande att försöka göra manuellt. Därför känns det kul att kunna erbjuda befintliga och framtida kunder detta mervärde”, säger Johan Flink, produktchef på Teleopti TEM AB.

Kontaktperson:
Johan Flink
Produktchef
Tel: +46 709 21 81 33
Johan.flink@teleopti.com