den 28 juni, 2013

GoExcellent investerar i teknik från Teleopti för smidigare fortsatt tillväxt och enastående kundservice.

Teleopti AB, marknadsledande och global leverantör av lösningar för strategisk bemanningsplanering meddelar idag att GoExcellent, ledande nordiskt företag inom outsourcing av Contact Center där professionell personlig service kombineras med ledande tekniska lösningar, kommer att investera i teknik från Teleopti.

GoExcellent tillhandahåller avancerade, integrerade tjänster som skapar kundlojalitet och ökar försäljningen. Tjänsterna innefattar kundservice, telemarketing/telefonförsäljning, back-office-tjänster, teknisk support och onsitesupport (bemanning). Varje år hanteras mer än 20 miljoner kundkontakter. GoExcellent har cirka 2 000 medarbetare i fyra länder: Sverige, Finland, Norge och Danmark.

För att ytterligare förbättra sin verksamhet i kundtjänsten har GoExcellent beslutat att implementera Teleoptis lösning för bemanningsplanering, Teleopti WFM, som möter ledningens krav på effektivitet och lönsamhet, ökar medarbetarnas engagemang och därmed leder till nöjdare kunder.

”Teleopti är en ledande leverantör av WFM-system på den nordiska marknaden med stark global tillväxt. Vi är imponerade av Teleoptis framsynthet gällande innehåll och transparens av roadmap för vidare utveckling”, säger Terje Andreassen, VD på GoExcellent. ”Vi ställer stora krav på att leverera högsta kvalité och service till våra kunder och då är det viktigt att ha en lösning som stödjer oss i detta.”

”Teleopti har god insikt och förståelse för de krav som ställs på leverantörer inom outsourcing av Contact Center. Vi förväntar oss ett mycket kostnadseffektivt system som är användarvänligt och processbaserat. Det ska förenkla processen för Workforce Managers vid prognostisering och schemaläggning samt för medarbetare som vill se och hantera sitt schema och sin arbetstid”, säger Maria Andersson, Client Manager på GoExcellent. 

“Det är oerhört spännande att få en kund som GoExcellent. Det är ett företag i framkant som hanterar kundservice åt många starka och kravställande varumärken. Vår produktutveckling har alltid skett i nära samarbete med kunderna och vi välkomnar deras höga förväntningar”, säger Olle Düring, VD på Teleopti AB.

 

Om GoExcellent

GoExcellent Group är specialiserat på att driva contact centers i Norden. Med mer än 20 miljoner kundkontakter per år, en omsättning på 90 MEUR, verksamhet på 9 orter och ca 2 000 personer på lönelistan har GoExcellent blivit en av Nordens största inom sitt område. Bland kunderna finns företag som Canal Digital, Fortum, PlusTV, RiksTV, och Samhall. Huvudkontoret ligger i Solna utanför Stockholm, GoExcellents contact center finns bland annat i Köpenhamn, Oslo, Helsingfors, Stockholm samt på fem andra orter i Finland och Sverige. GoExcellent ger sina medarbetare rätt kompetens, teknologi och processer och bidrar därmed till sina kunders framgång.