Teleopti will unite under the Calabrio brand and website on January 13. Learn more

4. toukokuuta, 2017

Teleopti jatkaa palveluntarjoajien tyytyväisyyskyselyn kärjessä DMG Consultingin vuoden 2017 WFM-raportissa

Maailmanlaajuinen resurssienhallintaratkaisujen (WFM) tarjoaja Teleopti tiedotti tänään saavuttaneensa kärkisijan asiakastyytyväisyydessä DMG Consulting LLC:n tekemässä vuoden 2017 WFM Product and Market Report -raportissa. Teleopti on nyt nimetty kolmatta kertaa peräkkäin parhaaksi WFM-ratkaisujen toimittajaksi, ja se saa jatkuvasti hyviä arvosanoja tyytyväisiltä asiakkailta.

Raportissa vertailtiin tarkasti kahdeksaa toimittajaa ja niiden WFM-ratkaisuja. Toimittajavertailun ja vuoden 2017 WFM-näkymien arvioinnin yhteydessä DMG Consulting teetti myös laajan palveluntarjoajien tyytyväisyyskyselyn. Teleopti saavutti tässä tutkimuksessa parhaat pisteet kahdeksassa kymmenestä tutkitusta kategoriasta, muun muassa kokonaistyytyväisyydestä. Lisäksi Teleopti sai huippupisteet asiakaspalvelusta ja tuesta, tuoteinnovaatioista, käyttöönotosta, viestinnästä ja koulutuksesta.

Teleoptin parhaat pisteet tyytyväisyyskyselyssä ovat osoitus siitä, että Teleopti pyrkii jatkuvaan innovaatiotyöhön ja yhteistyöhön sekä asiakaspalvelussa että tarjoamissaan tuotteissa. Teleopti on kehittänyt ohjelmistoja jo 25 vuotta, ja se laajentaa ja kehittää paljon toimintoja sisältävää ja helppokäyttöistä ratkaisuaan jatkuvasti voidakseen tarjota asiakkailleen resursseja yhteydenpitoon työntekijöiden ja loppuasiakkaiden kanssa. Palveluneuvojien osallistaminen itsepalvelutoimintojen avulla oli tärkeässä osassa siinä, että Teleopti saavutti huippupisteet raportin tuotetyytyväisyyskategoriassa. Teleopti on ollut muutaman viime vuoden aikana ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön WFM-pilviratkaisuja ja ymmärtänyt asiakkaiden tarpeen keskittyä enemmän palvelu- ja hallintastrategioihin IT-ylläpidon sijasta. 

”Nykyään yrityksissä ymmärretään, että palveluneuvojien osallistaminen on avainasemassa, kun asiakkaille halutaan tarjota ensiluokkainen asiakaskokemus”, toteaa DMG Consulting LLC:n toimitusjohtaja Donna Fluss. ”Sitoutuneet ja työlleen omistautuneet palveluneuvojat ovat asiakaslähettiläitä, joilla on erittäin suuri merkitys laadukkaan palvelun tarjoamisessa, yrityksen brändin rakentamisessa, asiakasmatkan parantamisessa ja asiakassuhteiden laajentamisessa.” * 

”Teleopti on saavuttanut kolmatta vuotta peräkkäin kärkisijan asiakastyytyväisyydessä, mikä kertoo siitä, että Teleopti on täysin sitoutunut pysymään alansa parhaana WFM-toimittajana, johon asiakkaat voivat luottaa”, sanoo Teleopti Inc:n toimitusjohtaja David Påhlman. 

”Haluamme tarjota sekä nykyisille että tuleville asiakkaillemme parhaan mahdollisen WFM-ratkaisun. Tämän vuoksi kehitämme jatkuvasti liiketoimintamalliamme ja panostamme innovaatioihin ja tuotekehitystyöhön”, David Påhlman jatkaa. ”Tämä on tukenut nopeaa kasvuamme sekä Pohjois-Amerikan markkinoilla että pilvimallisten WFM-ratkaisujen toimittajana. Uskomme, että keskittyminen näihin osa-alueisiin on johtanut Teleoptin markkinaosuuden kasvamiseen. Siirryimme kaksi sijaa ylöspäin DMG:n vuoden 2016 raportista.” 

”Meille on aina ollut kaikkein tärkeintä tukea asiakkaitamme ja muodostaa heihin yhteistyösuhde,” Teleopti AB:n toimitusjohtaja Olle Düring toteaa lopuksi. ”Tämän vuoksi onkin todella palkitsevaa huomata, että Teleopti on jälleen kerran saavuttanut ykkössijan DMG Consultingin asiakastyytyväisyyskyselyssä.” 

*DMG Consulting LLC, 2017 WFM Product and Market Report, s. 176–177

Lisätietoja tutkimuksesta saat lataamalla Teleoptin lyhennelmän raportista täältä.


About DMG Consulting LLC

DMG Consulting LLC is a leading independent research, advisory and consulting firm specializing in contact centers, back-office and real-time analytics. DMG provides insight and strategic guidance and tactical advice to end users, vendors and the financial community. Each year, DMG devotes more than 10,000 hours to producing primary research on IT sectors, including workforce optimization (quality management/liability recording), speech analytics, workforce management, performance management, desktop analytics, enterprise feedback management/voice of the customer, text analytics, customer journey analytics, cloud-based contact center infrastructure, dialing, interactive voice response systems and proactive customer care. Our actionable recommendations are proven to deliver a lasting competitive advantage, and often pay for themselves in as little as three months. Learn more at www.dmgconsult.com.

For more information, contact:
DMG US: Deborah Navarra
Phone: +516-628-1098
E-mail: deborah.navarra@dmgconsult.com 

Teleopti lyhyesti

Teleopti on johtava maailmanlaajuinen resurssienhallintaohjelmistojen tarjoaja, jolla on ensiluokkainen, lokalisoitu ja helppokäyttöinen resurssienhallintaratkaisu (WFM). Teleopti keskittyy tukemaan yhteyskeskusten, taustatoimintojen ja vähittäismyymälöiden kykyä parantaa asiakaspalvelua, työtyytyväisyyttä ja kannattavuutta tarjoamalla optimoituja, automatisoituja ennusteita ja työvuorosuunnittelua. 

Teleopti on perustettu Ruotsissa vuonna 1992, meillä on asiakkaita yli 85 maassa sekä lukuisia toimipisteitä eri puolilla maailmaa Pekingistä São Paoloon sekä kattava maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Teleopti on luotettava kumppani, asiakkaamme ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä ja olemme toimineet voitollisesti 25 vuoden ajan. 

Lisätietoja antavat:

Teleopti, Ruotsi: Olle Düring, toimitusjohtaja, Teleopti AB
Puhelin: +46 709 218 110
Sähköposti: olle.during@teleopti.com

Teleopti, Yhdysvallat: David Påhlman, toimitusjohtaja, Teleopti Inc.
Puhelin: +1 917 853 1173
Sähköposti: david.pahlman@teleopti.com

Mediayhteydet: Camilla Arneving, Head of Marketing
Puhelin: +46 72 222 8104
Sähköposti: camilla.arneving@teleopti.com

Tietoa: info@teleopti.com