19. joulukuuta, 2013

Teleopti ja ZOOM saivat tunnustusta yhteyskeskusten työvoiman optimointijärjestelmiä (WFO) koskevassa Magic Quadrant -raportissa

Teleopti, maailman johtava yhteyskeskusten työvoiman hallintajärjestelmiä tuottava yritys, on yhdessä ZOOM Internationalin kanssa saanut tunnustusta Gartnerin julkaisemassa Magic Quadrant for Contact Center Workforce Optimization -raportissa. Raportin laatija on Jim Davies ja julkaisupäivä 20.11.2013.

”Teleoptin ja ZOOMin sijoitus Gartnerin Magic Quadrant for Contact Center WFO -raportissa on näkemyksemme mukaan merkittävä tunnustus strategiselle keskittymisellemme ja syvälle asiantuntemuksellemme, joiden tavoitteena on auttaa yrityksiä parantamaan asiakaspalveluaan nykypäivän nopeasti muuttuvassa ja liikkuvassa maailmassa”, toteaa Teleopti AB:n toimitusjohtaja Olle Düring.

”Olemme tehneet maailmanlaajuista yhteistyötä Teleoptin kanssa vuosia, ja meille on ilo saada jälleen tunnustusta Gartnerilta yhtenä WFO-toimittajana, jolla on kattava tuotevalikoima ja kumppanikeskeinen strategia”, toteaa ZOOM Internationalin perustaja ja toimitusjohtaja Šimon Vostrý.

Gartnerin Magic Quadrant -raportissa Teleopti ja ZOOM on määritelty toista kertaa kapea-alaisiksi toimijoiksi. Teleoptin ja ZOOMin yhteinen WFO-ratkaisu yhdistää työvoiman hallinnan ja laadunhallinnan parhaat puolet yhdeksi täysin integroiduksi ohjelmistopaketiksi. Maailmanlaajuisen yhteishankkeen go-to-market-tuotteen menestys on synnyttänyt OEM-kumppanuuden, jossa ZOOM toimittaa Teleoptille ratkaisut laajan Pohjois-Amerikan jälleenmyyjäverkostonsa kautta.

”Yhteisratkaisustamme asiakkailta ja kumppaneilta saamamme palautteen perusteella tarjoamme tehokkaan yhdistelmän parhaita ratkaisuja avoimeen arkkitehtuuriin, joka ei lukitse asiakasta yhteen alustaan. Molemmat yritykset ovat sitoutuneet asiakkaiden menestykseen syvällisesti ja aidosti, mistä todistaa WFO-alalle huikea 99-prosenttinen pysyvyys”, kertoo ZOOM Internationalin WW Sales & SAS -johtaja Brian Shore.

”Asiakaskokemuksesta on tullut tärkein tekijä, jonka kautta yritykset pyrkivät saavuttamaan kilpailuetua ja kasvua”, toteaa Teleoptin toimitusjohtaja Olle Düring. ”Teleoptin merkittävän asiakastyytyväisyyden tärkein erottava tekijä on ensiluokkainen asiakas- ja kumppanitukemme. Yhdeksän kymmenestä asiakkaastamme suosittelisi meitä muille.”

Teleoptin ja ZOOMin kumppanuus takaa huipputuotteet, kuten ensiluokkaisen optimointimoottorin aikataulutukseen ja ennusteiden tekemiseen, erinomaiset liikkuvuusominaisuudet edustajille ja johdolle sekä laadunvalvonnan ja työpöytäviestinnän, joka takaa edustajien toimintaa koskevat kriittiset muistutukset.

”Yhdessä kasvamme nopeammin kuin ala kokonaisuutena keskimäärin, mikä osoittaa, että tuomme WFO-yhtälöön todellista arvoa ja monet asiakkaat valitsevat mieluummin parhaita ratkaisuja”, toteaa Teleoptin Chief Business Development Officer Magnus Geverts.

Teleopti WFM on saatavilla 25 kielellä sekä pilvipohjaisena että asiakkaan palvelimella asennettuna järjestelmänä maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkoston kautta. 


Gartner Magic Quadrant lyhyesti
Gartner ei suosittele julkaisuissaan mainittuja myyjiä, tuotteita tai palveluja eikä kehota teknisten ratkaisujen käyttäjiä valitsemaan vain parhaat arvosanat saaneiden yritysten ratkaisuja. Gartnerin tutkimusjulkaisut koostuvat Gartnerin tutkimusorganisaation jäsenten näkemyksistä, eikä niitä voi pitää faktatietona. Gartner ei tarjoa tutkimustietoihinsa liittyviä suoria tai epäsuoria takuita esimerkiksi myyntikelpoisuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

 

ZOOM International lyhyesti
ZOOM International tarjoaa ratkaisuja asiakaspalvelutilanteiden tallentamiseen, laadunhallintaan ja puheen analysointiin yhteyskeskuksille ja yhdistetyn viestinnän ympäristöille. ZOOM on perustettu Prahassa vuonna 1999, ja sillä on tällä hetkellä toimipisteet kaikkialla maailmassa, jotta se pystyy tarjoamaan palveluitansa ja tuotteitansa yli tuhannelle asiakkaalle 90 maassa. ZOOM luottaa kumppaneihinsa ja on ylpeä täysin epäsuorasta myyntimallistaan. Kanavakumppaneille tarjotaan parhaita ohjelmistoratkaisuja ja -palveluita kilpailuedun synnyttämiseksi, tuottojen saamiseksi ja liiketoiminnan kasvattamiseksi.

Lisätiedot:
  Brian Shore
Sähköposti:
  WW Sales & SAS -johtaja, ZOOM International
brian.shore@zoomint.com 
Mediayhteydet:
  Václav Martin, Marketing Manager
Puhelin:
  +420 608 661 387
Sähköposti:
  vaclav.martin@zoomint.com
Internet:
  www.zoomint.com